Portfolio

Voort is de detacheerder voor technisch Nederland. Met een persoonlijke aanpak en landelijk netwerk brengt Voort technische professionals bij elkaar. En brengt hen verder. Voort doet er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Groei verder. Ga Voort.

www.voort.com
Jelle van der Zijden

Met onze specialistische kennis kunnen we een duidelijk en goed beeld schetsen van de mogelijkheden van technisch detacheren voor onze opdrachtgevers en professionals. Dankzij TEG krijgen we de mogelijkheid om te groeien en blijft er nog genoeg ruimte over voor ondernemerschap, ontwikkeling en innovatie.

Jelle van der Zijden

Directeur Voort

Staatvast richt zich specifiek op bemiddeling, recruitment en loopbaanbegeleiding binnen de overheid. Als betrouwbare partner voor het invullen van alle capaciteits- en personele vraagstukken heeft Staatvast de ambitie om professionals een sterke basis te bieden. Met een persoonlijke en betrokken aanpak wordt ernaar gestreefd om de ideale match te creëren voor zowel opdrachtgevers als professionals.

www.staatvast.com
Robert Pachen

Door de diversificatie van de bedrijven kunnen we ons als Staatvast helemaal richten op onze professionals en opdrachtgevers. Met de andere TEG bedrijven kunnen we schakelen voor kennis en ervaringen op strategisch niveau. Hierdoor worden we samen een sterker geheel, en blijf je de persoonlijke aanpak behouden als bedrijf.

Robert Pachen

Directeur Staatvast

koen geeft slimmeriken uitdagende opdrachten. Deze slimmeriken zijn in vaste dienst bij koen en werken op projectbasis voor diverse opdrachtgevers. Zij staan voor kennis, kunde en karakter. Experts in het vakgebied. Vaardig en nooit uitgeleerd. Zo leren zij en is de opdrachtgever echt geholpen.

www.koen.com
Patrick van den Berg

Doordat er een onderscheid is gemaakt tussen de verschillende specialismen kennen wij onze professionals door en door. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het netwerk van TEG. Zo kunnen wij onze professionals moeiteloos verbinden aan passende opdrachtgevers en projecten.

Patrick van den Berg

Directeur koen

Faber is de beste werkgever in de schildersbranche. We weten wat er speelt in de branche en spreken dezelfde taal. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots op onze vakmensen. Daarom staan zij bij ons centraal, als vakman, maar bovenal als mens. Wij willen dat onze vakmensen zich goed voelen en werk maken wij zij trots op zijn. Want als het goed gaat met de man, gaat het beter in zijn vak. Dit is waar wij voor staan en zo doen wij ons werk. Elke dag proberen wij op deze manier het verschil te maken.

www.faberpersoneel.nl
Frank Boersma

Met TEG als innovatief platform wordt het gemakkelijker en voordeliger om oplossingen op het gebied van IT door te voeren, omdat de wensen van alle bedrijven mee worden genomen. Faber schilders kan zich dan focussen op onze vakmensen, zodat zij met een glimlach naar hun werk gaan.

Frank Boersma

Directeur Faber schilders

Faber is de beste werkgever in de bouw. We weten wat er speelt in de branche en spreken dezelfde taal. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots op onze vakmensen. Daarom staan zij bij ons centraal, als vakman, maar bovenal als mens. Wij willen dat onze vakmensen zich goed voelen en werk maken wij zij trots op zijn. Want als het goed gaat met de man, gaat het beter in zijn vak. Dit is waar wij voor staan en zo doen wij ons werk. Elke dag proberen wij op deze manier het verschil te maken.

www.faberpersoneel.nl
Björn Oeben

Een passende baan vinden in de bouw met persoonlijke begeleiding en goede arbeidsvoorwaarden. Dat staat voorop bij Faber bouw. TEG maakt het voor ons gemakkelijker om ons daarop te focussen, doordat zij een bijdrage leveren aan innovatie en het efficiënt inrichten van onze administratieve processen.

Björn Oeben

Directeur Faber bouw

THE EMPLOYMENT GROUP

Copyright @ 2017 The Employment Group